Jesper Molin är fotografen med ett stort mått passion och engagemang i sitt arbete. Han har sedan 2003 jobbat med många välkända varumärken som till exempel Galvin Green, Stolab Möbel AB, Gekås, New wave group, SF Media och AJ Produkter, för att nämna några.
Det är för mig en stor förmån men också livsviktigt att varje dag få känna kreativitet och att jag bidragit med någonting positivt. 
Ofta får Jesper sina uppdrag tack vare sin kreativa förmåga att lösa visuella utmaningar, men med tiden så har han inte bara förstått att han har en stor kreativ kraft utan också en stark känsla för vilken bildstrategi ett företag borde ha. För det mesta handlar det om att skapa fotografiska bilder med balans, men lika gärna kan det handla om ett helhetstänk i den totala bildstrategin.
Man kan anlita Jesper Molin på flera olika sätt. Givetvis som enbart fotograf men även för förberedande strategiskt bildarbete. Inom Jespers breda kontaktnät finns reklambyråer, tryckerier, stylister, inredare och många andra specialister inom olika områden.
För att rensa sina egna tankar mellan uppdragen gör han också egna konstnärliga projekt som oftast hamnar på ett galleri eller i en bok. The Photogallery representerar Jespers konstnärliga arbete.