Jag är en kreativ & engagerad fotograf som tänker i och är väldigt passionerad av bilder. Det är för mig både en stor förmån men också livsviktigt att varje dag få känna att jag varit kreativ. Därför passar det mig perfekt att var fotograf!

 

Jesper Molins fotografiska resa startade på 90-talet då han fick sin första kamera. Sedan dess har hans passion för fotografi bara växt. Det första egna och riktiga projektet gjorde han 1999. Det blev en bok kallad PALS där Jesper porträtterade sina vänner innan alla blev vuxna på riktigt. En slags farväl av ungdomen och välkomnande av vuxenvärlden. 

Under 2001-2003 studerade Jesper fotografi på Fotoskolan Studium i Göteborg. Efter utbildningen fick han snabbt uppdrag från företag och reklambyråer både i Sverige men även också uppdrag som tagit honom världen runt. Sedan dess har han gjort mängder av reklamuppdrag och kampanjbilder åt större företag och välkända varumärken.

Jesper lägger också mycket tid på sina egna projekt där han även har producerat ett antal fotoböcker och ställt ut fotokonst på både museum och väletablerade gallerier i Sverige och utomlands samt medverkat i flera stora internationella magasin med sina bilder.